Naujienos » Receptų knyga » Patiekalai iš bulvių » Bulvinių blynų pica su šaltai rūkytu Biovelos rūkytu saliamiu
Spausdinti

Bulvinių blynų pica su šaltai rūkytu Biovelos rūkytu saliamiu 

Sudėtinės dalys:
Kiaušiniai, picos padui: 2 vienetai
Bulvės, picos padui: 400 gramų
Druska, picos padui: pagal skonį
Juodieji pipirai, picos padui: pagal skonį
Pievagrybiai, konservuoti: 200 gramų
Paprika, raudona: 1 vienetas
Svogūnai: 1 vienetas
Dešra, Biovela: 150 gramų
Žalumynai (įvairūs): truputį
Prieskoniai: pagal skonį

Gaminimas:
Nuluptas ir nuplautas bulves smulkiai sutarkuokite. Į jas įmaišykite kiaušinius, suberkite prieskonius, pasūdykite. Gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite lietinių blynų dydžio blynus. Įdarui kitoje keptuvėje apkepinkite smulkintą svogūną, šiaudeliais supjaustytas paprikas, griežinėliais supjaustytus pievagrybius. Blynus dėkite į kepimo formą arba ant skardos, ant jų dėkite pakepintas daržoves, susmulkintą dešrą, pabarstykite smulkintais žalumynais, prieskoniais ir užberkite tarkuotu fermentiniu sūriu. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių, kepkite tol, kol sūris išsilydys.

Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas

Apie mus | Atsakomybė | Kontaktai

© Pasakų kampelis

Atnaujinkite slapukų nuostatas