Naujienos » Receptų knyga » Patiekalai iš bulvių » Sicilietiškas bulvių apkepas
Spausdinti

Sicilietiškas bulvių apkepas

Sudėtinės dalys:
Bulvės: 1 kilogramas
Pienas: 150 mililitrų
Sviestas: 25 gramai
Kumpis, arba rūkyta šoninė: 200 gramų
Parmezano sūris: 150 gramų
Česnakai: 2 skiltelės
Kiaušiniai: 3 vienetai
Prieskoniai: pagal skonį
Džiūvėsėliai: truputį
Sviestas, padažui: 25 gramai
Kvietiniai miltai, padažui: 1 šaukštas
Vanduo, padažui: 300 mililitrų
Grietinė, padažui: 3 šaukštai

Gaminimas:
Bulves išvirkite ir sutrinkite košę. Įmaišykite sviestą, prieskonių, pieną.
Kumpį ar šoninę supjaustykite kubeliais ir taip pat įmaišykite į bulvių košę.
Puikiai tinka žalumynai. Pagardinkite košę sutrintu česnaku, sutarkuotu sūriu. Įmaišau ir apie 1-2 šaukštus miltų.
Šią masę sudėti į kepimo formą. Kepti apie 30-40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Padažui: ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus, vandenį ir grietinę, pagardinkite prieskoniais.

Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas

Apie mus | Atsakomybė | Kontaktai

© Pasakų kampelis

Atnaujinkite slapukų nuostatas